Peutergym… Ouder en kindgym…

Voor wie?
Voor alle kindjes die net kunnen lopen samen met hun papa of mama

Wanneer?
Iedere zaterdag vanaf 9 uur is het inloop tot 9.15 uur en de gymles duurt tot 10 uur

Door wie en hoe?
De trainster Isa of Yvet zetten de hele zaal vol met uitdagende gymsituaties waar ieder kind in zijn of haar eigen tempo zich kan ontwikkelen.
En die ontwikkeling gebeurt op allerlei vlakken… zo leert uw kind afstand inschatten, maar ook diepte en hoogte, we bouwen met grote blokken, we ontwikkelen het evenwicht, we spelen met de ballen en klimmen met touwen, we doen bewegingsspelletjes en zingen liedjes.
De sociale ontwikkeling komt aan bod maar ook heel belangrijk het zelfvertrouwen wordt ontwikkelt én… we hebben vooral ook veel lol!!

Waarom peutergymles?
In deze periode in het leven van uw uk of peuter is de ontwikkeling van de motoriek enorm belangrijk. Peuters gaan vooral bewegend door het leven, de één heel onbevangen, de ander wat onzeker.
Het is daarom van belang de peuters te stimuleren in hun lichamelijke ontwikkeling, zijn of haar grenzen te leren verleggen, te stimuleren elkaar te helpen en om zelfstandig te werken. Dit alles gebeurt in een veilige omgeving en in gemoedelijke sfeer samen met papa of mama (of opa en oma).

Als u wilt mag u altijd binnenlopen met uw peuter en 3 gratis proeflessen meedoen!